Κοινωνία

Σε μια ακόμα διαμαρτυρία προχώρησαν Ρομά για το θάνατο του 17χρονου: Επεισόδια σε Θεσσαλονίκη – Νομισματοκοπείο – Θήβα (Βίντεο)

Με προβλήματα διεξήχθη χθες το βράδυ, η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Μεσογείων, καθώς Ρομά συγκεντρώθηκαν στο ύψος του Νομισματοκοπείου και πραγματοποίησαν διαμαρτυρία.

Οι συγκεντρωμένοι έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκαν μερικές δεκάδες Ρομά, που φωνάζουν συνθήματα κατά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, όπου δεκάδες Ρομά άναψαν φωτιές σε κάδους και πετούν αντικείμενα σε αστυνομικούς.

Λόγω της έντασης, έκλεισε το ρεύμα προς Λιόσια.

Επεισόδια σημειώθηκαν και σε Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα αλλά και Θήβα.

Συγγνώμη ζήτησε ο Ρομά που απειλούσε ότι θα σκοτώσει «Έλληνες και αστυνομικούς»


Μετάνιωσε και ζήτησε «συγνώμη» ο νεαρός Ρομά για τον οποίο ξεκίνησε έρευνα καθώς σε βίντεο του που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απειλούσε να σκοτώσει Έλληνες και αστυνομικούς εξοργισμένος για τον θάνατο του 18χρονου που έπεσε νεκρός μετά από καταδίωξη στο Λεοντάρι Βοιωτίας.

Σε νέο βίντεο που «ανέβασε» τόνισε πως δεν έπρεπε να μιλήσει έτσι και δικαιολόγησε τις απειλές που εκτόξευσε λέγοντας πως όταν χάνεις ένα δικό σου άνθρωπο πάνω στα νεύρα σου και τον θυμό δεν ξέρεις τι λες (το θύμα ήταν συγγενής της γυναίκας του).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ