Κοινωνία

Opap Arena: Tης έκανε πρόταση γάμου στη σκιά του Δικέφαλου Αετού πριν τον αγώνα ΑΕΚ-Μαρσέιγ!

Οι στενές σχέσεις των οπαδών της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ ξεπέρασαν σε μια περίπτωση το στάδιο της αδελφοποίησης και έφτασαν στον απόλυτο έρωτα και την πρόταση γάμου, στο περιθώριο της πρόσφατης αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Opap Arena.

Η κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, την 1η Σεπτεμβρίου προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στον Αντονι, στον ελληνικής καταγωγής φανατικό οπαδό της Μαρσέιγ. Η Ελληνίδα σύντροφος του Μαρία λατρεύει την ΑΕΚ με την οποία κληρώθηκε η ομάδα του και ως εκ τούτου θα μπορούσε να θέσει σε εφαρμογή το μεγάλο του σχέδιο.

Ήθελε να κάνει την πρόταση στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η UEFA απέρριψε το αίτημα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρόντισε να εξασφαλίσει δύο εισιτήρια για το παιχνίδι της Αθήνας, αγόρασε δακτυλίδι και περίμενε την κατάλληλη στιγμή.

Ο Αντονι σχεδίαζε να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία γονατίζοντας στον αγωνιστικό χώρο της Opap Arena πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά η UEFA απέρριψε το αίτημα του. Ο γάλλος οπαδός δεν πτοήθηκε και σκηνοθέτησε τη ρομαντική στιγμή στον ατσάλινο δικέφαλο αετό που βρίσκεται μπροστά στην κεντρική πύλη του γηπέδου.

Περικυκλωμένος από εκατοντάδες οπαδούς, γονάτισε και πρόσφερε το δακτυλίδι των αρραβώνων στην αγαπημένη του γνωρίζοντας την αποθέωση.

Δείτε το βίντεο

Συγκινημένη η Μαρία με την πρωτοβουλία του Αντονι απάντησε θετικά στην πρόταση γάμου υπό τις έντονες επευφημίες του κόσμου. Στη συνέχεια ο μόνος που χάρηκε ήταν ο υποψήφιος γαμπρός αφού η Μαρσέιγ έφυγε νικήτρια από το γήπεδο, αλλά η Μαρία παρηγορήθηκε με το δακτυλίδι στο αριστερό της χέρι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ