Κοινωνία

Πανικός στην Εφορία του Βόλου: Εξοργισμένος πολίτης πετούσε καρέκλες

Τεράστια αναστάτωση προκλήθηκε χθες (8/11) το πρωί στην ΔΟΥ Βόλου, όταν υπάλληλος της δημόσιας επιχείρησης λογομάχησε με πολίτη, με αποτέλεσμα να κληθεί και η αστυνομία στο σημείο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το taxydromos.gr, χθες το πρωί λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, Βολιώτες που βρέθηκαν στην εφορία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν έγιναν μάρτυρες γεγονότος, όπου υπάλληλος επιτέθηκε φραστικά σε γυναίκα, η οποία περίμενε στην ουρά για να εξυπηρετηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την γυναίκα συνόδευε ο γιος της, ο οποίος όταν άκουσε την υπάλληλο να επιτίθεται φραστικά στη μητέρα του, εξοργίστηκε φωνάζοντας και ξεκινώντας να πετάει καρέκλες.

Στην εφορία επικράτησε πανικός. Οι υπόλοιποι πελάτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν, απομακρύνθηκαν και ειδοποίησαν τις αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...