Κοινωνία

Βόλος: «Τελείωσε η ζωή μου αλλά δεν φταίω», λέει ο οδηγός της μηχανής - Κηδεύτηκε το 4 μηνών κοριτσάκι

Συντετριμμένος, έχοντας δίπλα την μητέρα και την αδελφή του, ο 33χρονος οδηγός μηχανής εμφανίστηκε στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στον Βόλο. 

Στην απολογία του ο 33χρονος υποστήριξε πως φορούσε κράνος και δεν είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας των 50 χιλιομέτρων, καθώς ο δρόμος είχε αρκετή κίνηση και παντού ήταν παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα, σύμφωνα με το gegonota.news. «Τέλειωσε η ζωή μου, αλλά δεν φταίω για ότι συνέβη» είπε.

Επανέλαβε πως ο 54χρονος πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο και ακινητοποιήθηκε στη μέση της οδού Ιάσονος και εκείνος στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έχασε τον έλεγχο της μηχανής και ανετράπη, ενώ δεν κατάλαβε αν στα χέρια του ο παππούς κρατούσε το βρέφος.

Ο 33χρονος φέρεται να υποστήριξε πως αυτό που αντιλήφθηκε ήταν ότι ένας πεζός βρέθηκε στην άκρη της αριστερής λωρίδας του δρόμου τρέχοντας και μετά ακινητοποιήθηκε, ενώ περνούσαν από τον δρόμο αυτοκίνητα και δεν αποφάσιζε να επιστρέψει στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δικαστικοί λειτουργοί έδωσαν στην ανάκριση βάση στο εάν το παιδί ήταν ασφαλισμένο σε καρότσι, ώστε να μην πεταχτεί από τα χέρια του παππού.

Ο 33χρονος διέψευσε αυτόπτη μάρτυρα που είπε πως έκανε προσπέραση και από τους δικαστές ζητήθηκε να παρουσιαστεί βίντεο από κάμερες πριν ο 33χρονος φτάσει στην οδό Αντωνοπούλου.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος ο 33χρονος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Το άτυχο κοριτσάκι κηδεύτηκε σε κλίμα οδύνης στον Βόλο, μαζί με τα αγαπημένα του λούτρινα. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Γαλλική ομάδα μάχης θα ξεκινήσει αποστολή στην Μεσόγειο Θάλασσα-Η Γαλλία προετοιμάζεται για ναυτικό πόλεμο εναντίον Ρωσίας-Τουρκίας;

Ο ρυθμός ανάπτυξης του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού και η αδυναμία των Ρώσων στην Μαύρη Θάλασσα ( λόγω ουκρανικών...