Κοινωνία

Το Ισλάμ ante portas-Η κυβέρνηση ετοιμάζει μηχανισμό "νόμιμης" μετανάστευσης για χιλιάδες άτομα-Η χώρα μας έχει τον ταχύτερο ρυθμό γήρανσης καθώς απαξιώνουμε την οικογένεια

Είμαστε ως γνωστόν και με την βούλα της ΕΕ, η χώρα με τον ταχύτερο ρυθμό γήρανσης του πληθυσμού, ενώ έχουμε αθρόες εισαγωγές μεταναστών, ειδικά στα νησιά μας, και πολλοί απαξιώνουν το ιερό θεσμό της οικογένειας, βάζοντας τον ελληνισμό σε μια καταστροφή πορεία συρρίκνωσης τα επόμενα 30 χρόνια.     

“Στη χώρα που το Νο 1 πρόβλημα είναι το δημογραφικό, κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι προοδευτικό είναι η απαξίωση του θεσμού της οικογένειας. Αν αυτό δεν είναι συντονισμένη προσπάθεια υπονόμευσης, τότε τι άλλο μπορεί να είναι; Αγνοήστε τους και προχωρήστε εμπρός”, αναφέρει Έλληνας ειδικός Λαυρέντζος Αναστάσιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πιο επικίνδυνο είναι η τεράστια προσπάθεια πολλών κέντρων εντός χώρας, τα οποία προωθούν με κάθε τρόπο και προσπάθεια την διάλυση της ελληνικής παραδοσιακής οικογένειας όπως την γνωρίζουμε από την απώτερη ύπαρξη της ελληνικής φυλής σε αυτά τα χώματα. 

Η ατζέντα αυτή του ψευδο-προοδευτισμού είναι γνωστή και αναπαράγει πρότυπα ξένα στην ελληνική παράδοση. Η οικογένεια είναι ο κύριος πυρήνας ύπαρξης ενός Έθνους και δυστυχώς αυτή βάλλεται πανταχόθεν από νέες ιδέες και μεθόδους οι οποίες το μόνο που θα προσφέρουν θα είναι συρρίκνωση του ελληνισμού.

Μέτρα δεν λαμβάνονται διαχρονικά από καμία κυβέρνηση και το μόνο που γίνεται είναι περισπούδαστες διαπιστώσεις  από ειδικούς στα τηλεοπτικά πάνελ.  

Το δημογραφικό πρόβλημα αναφέρθηκε από την ΕΕ και οφείλει  να δοθεί άμεσα λύση  

Η ΕΕ έκρουσε καμπάνες κινδύνου για το Δημογραφικό στην ευρωπαϊκή ήπειρο και ειδικά στην Ελλάδα, στην οποία το πρόβλημα πλέον είναι πολύ μεγάλο.

Η ιστοσελίδα L’Observatoire de l’Europe, επικαλούμενη έκθεση της ΕΕ για το Δημογραφικό ουρλιάζει ουσιαστικά ότι ο πληθυσμός της ΕΕ είναι ήδη υπερβολικά γερασμένος.

Αυτό βάζει δυναμίτη στα θεμέλια των χωρών μελών  υπονομεύοντας την ανταγωνιστικότητα, επιδεινώνοντας την ύπαρξη γηγενούς εργατικού δυναμικού, φουσκώνει υπέρμετρα τους προϋπολογισμούς και τέλος οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς εθνολογικών αλλοιώσεων και επικράτησης του Ισλάμ.

Ολοένα και χειρότερη γίνεται η κατάσταση με την υπογεννητικότητα στην πατρίδα μας. Αν, ως Έλληνες, δεν λάβουμε σοβαρά μέτρα, τότε με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα μόλις χρόνια, θα αποτελούμε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα.

Κάθε γενιά για να αναπαραχθεί χρειάζεται κατ’ ελάχιστον 2.1 (δείκτης γεννητικότητας) παιδιά κατά μέσο όρο ανά γυναίκα: η ελληνική οικογένεια γεννά 1-1.3.

Πλέον όλοι ότι οι περισσότερες γεννήσεις αφορούν άτομα αλλοδαπής προέλευσης. Αν αναλογιστούμε πως εκατομμύρια των μουσουλμάνων που έχουν κατακλύσει την χώρα μας, κάνουν από 4-5 παιδιά, τότε ο θάνατος του έθνους είναι εγγύτερα από ποτέ άλλοτε.

Ο εθνικός ιστός θα διαρραγεί μια και καλή, η αλλοίωση της γλώσσας μας θα είναι δεδομένη, και οι γάμοι με άτομα διαφορετικής εθνικής προέλευσης θα μετατρέψει την Ελλάδα μια πολυπολυτισμική κοινωνία όπως οι ΗΠΑ. Μόνο που οι ΗΠΑ δεν ήταν ποτέ /´Έθνος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, την περίοδο 1990-2016 εισήλθαν στη χώρα μας σχεδόν 2.400.000 μετανάστες, οι περισσότεροι των οποίων προήλθαν από μουσουλμανικές χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. 

Αίσθηση προκαλεί η διαπίστωση ότι την περίοδο 1990-2016, οι μουσουλμάνοι που κατοικούν στη χώρα μας γεννούσαν κατά μέσο όρο 10.000 νεογνά (μωρά) το χρόνο.

Μετά το 2010 οι συνολικές γεννήσεις του μουσουλμανικού πληθυσμού τείνουν να υπερβούν τα 20.000 νεογνά το χρόνο. Η μουσουλμανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας είναι πασιφανής και αδιαμφισβήτητη. 

Η δραματική συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού που παρατηρείται μετά το 2011 και το φαινόμενο της ισλαμοποίησης του ελληνικής κοινωνίας, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που με μαθηματική βεβαιότητα οδηγεί σε ένα εκρηκτικό μίγμα με ασαφή εξελίξεις .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ