Κοινωνία

Τρομάζει η βία ανηλίκων στην Κηφισιά: «Μου έχωσαν μαχαιριές, φοβάσαι να πεις από που είσαι και τι ομάδα είσαι»

Η βία ανάμεσα σε ανήλικους συνεχώς αυξάνεται και μάλιστα με ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, εφιαλτικά είναι πολλά βράδια στην Κηφισιά, με ανηλίκους να χτυπούν και να μαχαιρώνουν συνομήλικούς τους, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

«Μου έχωσαν μαχαιριές με τραμπούκισαν», «πήγε ένας να μου βάλει τον σουγιά», «ένα μπουλούκι με παιδιά έκλεβαν κανένα κινητό από κανέναν φίλο μας», «παίζουν ξύλο χωρίς λόγο», αναφέρουν ανήλικοι στην κάμερα και σοκάρουν.

Μάλιστα, βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν συμμορίες ανηλίκων να δίνουν ραντεβού και μάλιστα να χτυπούν ανελέητα συνομήλικό τους με κλωτσιές, ενώ εκείνος είναι πεσμένος στο πάτωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα αλλεπάλληλα περιστατικά βίας στην περιοχή της Κηφισιάς προβληματίζουν, όπως π.χ. το περιστατικό με τον ανήλικο που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Ένας άλλος ανήλικος ανέφερε στην κάμερα πως «χρωστούσα κάποια λεφτά και δεν τα είχα δώσει και ήρθε ο αδερφός του και κάτι παιδιά και μου έχωσαν μαχαιριές, με τραμπούκισαν, μου έριξαν χαστούκια. Φοβάσαι να βγεις από το σπίτι σου, να πεις από που είσαι, να πεις τι ομάδα είσαι».

Οι γονείς θορυβημένοι από αυτά τα γεγονότα πραγματοποιούν περιπολίες για να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Όλα δείχνουν ότι " έσπασε" το ουκρανικό μέτωπο-Πληροφορίες ρωσικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Ρώσοι εισήλθαν ήδη στα βόρεια περίχωρα του Χαρκόβου

Το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ρίχνει συνεχώς εφεδρείες στην μάχη χωρίς αποτέλεσμα-Ρώσος...