Κοινωνία

Ο Ατζούν καλοβλέπει τον… Ατρόμητο Περιστερίου (βίντεο)

Έτοιμος για «ηχηρή» είσοδο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο φέρεται να είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός Τούρκος μεγαλοπαραγωγός και επιχειρηματίας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την εξαγορά της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έχει γίνει γνωστός στην Ελλάδα κυρίως μέσω του επιτυχημένου τηλεοπτικού reality «Survivor», είναι ιδιοκτήτης της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Χαλ Σίτι, ενώ έχει μετοχές και στην Φενέρμπαχτσέ. Σύμφωνα, ωστόσο, με τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μελά, αναμένεται πολύ σύντομα να κάνει… μπάσιμο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς όλα δείχνουν πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση των μετοχών της ομάδας του Περιστερίου.

«Η συνάντηση που έκανε εδώ στην Ελλάδα ο Ατζούν ήταν για τον Ατρόμητο, που, όπως φαίνεται, θα βρεθεί στα χέρια του Ατζούν, ο οποίος θα… παίζει μπάλα και στον ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» του MEGA.

Οι δύο πλευρές φέρονται, μάλιστα, να έχουν ήδη διαδικτυακές επαφές και μετά από μία σειρά από e-mails, ο μεγαλοπαραγωγός και επιχειρηματίας βρίσκεται στην Ελλάδα για να κλείσει οριστικά το deal. Το γεγονός δεν έχει διαψευστεί από τον Ατρόμητο, αλλά το ρεπορτάζ από τους Περιστεριώτες κάνει λόγο για «πρώιμες συζητήσεις».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...