Κοινωνία

«Κιβωτός του Κόσμου»: 12χρονη καταγγέλλει ξυλοδαρμό από υπάλληλο & άγριο bullying από αγόρι


Ο ξυλοδαρμός, σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε σε δομή της Αθήνας και η καταγγελία έγινε από τον πατέρα της 12χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος, όπως είπε, είναι παντρεμένος με 51χρονη με την οποία έχουν δύο παιδιά, ένα αγόρι 10 ετών και ένα κορίτσι 12 ετών. Τον Φεβρουάριο του 2022, με εντολή εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκε η απομάκρυνση των δύο ανήλικων από την οικία των γονέων τους και η ανάθεση της επιμέλειας τους στην δομή με την ονομασία «Κιβωτός του Κόσμου».

Τον Σεπτέμβριο του 2023, τα ανήλικα μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της Δομής στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κολωνού στην οδό Ζηνοδώρου 3. Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, η ανήλικη ανέφερε στον πατέρα της, ότι κατά τη διαμονή της στην δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», μία από τις κοινωνικές λειτουργούς την είχε χτυπήσει, χωρίς όμως να αναφέρει συγκεκριμένο λόγο.

Αγόρι από τη δομή του Κολωνού την ξεγύμνωσε & τη φωτογράφιζε
Παράλληλα, σε δεύτερη συνάντηση μεταξύ της 12χρονης και των γονιών της, τους ανέφερε ότι ένα αγόρι την ξεγύμνωσε ενώ η ίδια βρισκόταν στον ξενώνα και την έβγαλε φωτογραφίες με το κινητό του παρουσία και άλλων παιδιών, χωρίς όμως να αναφέρει ποια ήταν αυτά, ούτε και το όνομα του αγοριού.

Το δεύτερο συμβάν έγινε στη δομή της Αθήνας.

Με βάση τις καταγγελίες αυτές, η Αστυνομία έχει ξεκινήσει προανάκριση.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Κόλαφος για την Τουρκία με NAVTEX από την Ελλάδα σε χώρο Αιγυπτιακής δικαιοδοσίας μετά από αίτημα του Διεθνούς Οργανισμού Ναυτιλίας

Αν αυτό δεν είναι αναγνώριση του φερέγγυου ρόλου που επιτελεί η Ελλάδα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, τι άλλο...