Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 26χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στην Εγνατία Οδό (ύψος Κερδυλλίων), εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον προαναφερόμενο άντρα, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Στη συνέχεια, στο ύψος της Ασπροβάλτας, το όχημα ακινητοποιήθηκε και έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τριών (3) αλλοδαπών που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο μεταφοράς, για το οποίο, σε προγενέστερο χρόνο, δηλώθηκε υπεξαίρεση σε αστυνομικό κατάστημα του Νομού Αττικής, χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 26χρονος για τις συνεννοήσεις του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Γιατί έφυγαν 50.000 Ρώσοι από την Τουρκία σε λίγους μήνες; Ο Ερντογάν ξαφνικά μειώνει την αγορά του πάμφθηνου ρωσικού φυσικού αερίου

Υπάρχει εκτίμηση για προσκόλληση στις ΗΠΑ παρά την πρόσφατη άρνηση Μπάιντεν-Όλα αυτά σημαίνουν κίνδυνο στο Αιγαίο για...