Κοινωνία

Καλαμάτα: Δυο συλλήψεις για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια 40χρονη γυναίκα και έναν 30χρονο άνδρα, που φέρονται να μοίραζαν ψηφοδέλτια.

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Οικονομάκος με τη Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει στοχοποίηση της παράταξη του και ζητά να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι συλληφθέντες.

Να σημειωθεί ότι έχουν υπάρξει και καταγγελίες και για άλλους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί άλλες συλλήψεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Κυκλώνει την Ινδία ο Ερντογάν - Με ποια χώρα εκτός του Πακιστάν συμμάχησε στρατιωτικά η Τουρκία για να χτυπήσει με πόλεμο την Ινδία;

Σε αυτήν την χώρα η Άγκυρα στέλνει βαλλιστικούς πυραύλους και τροχοφόρα άρματα μάχης ενώ κρατά “ζεστό” το θέμα του...