Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αδιανόητο! Ο γιατρός της 13χρονης που γέννησε , νόμιζε πως η σπονδυλική στήλη του μωρού ήταν φερμουάρ!

Την απόλυτη στήριξη της οικογένειας της απολαμβάνει η 13χρονη μαθήτρια που γέννησε μέσα στην τουαλέτα του νοσοκομείου το περασμένο Σάββατο, μη γνωρίζοντας πως είναι έγκυος.

«Το παιδί θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως η ζωή της αλλάζει. Είναι τρομαγμένη, αλλά παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους. Φανταστείτε ένα παιδί να λέει ότι πονάει η κοιλιά του και τελικά να γεννάει! Ξεκίνησε ο τοκετός όταν η μικρή πήγε στην τουαλέτα του νοσοκομείου», δήλωσε συγγενής της 13χρονης.

Ο παιδίατρος θεώρησε ότι κατάπιε φερμουάρ 


«Είμαστε σε σοκ καθώς το κοριτσάκι είχε επισκεφτεί παιδίατρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του αλλά κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος», είπε συγγενής στο MEGA. 

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Στο νοσοκομείο την εξέταζε παιδίατρος, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε πως η μαθήτρια 1ης γυμνασίου του ήταν έγκυος.

Στο νοσοκομείο έκαναν ακτινογραφία αλλά δεν υπήρχε ακτινολόγος για να την ελέγξει. Ο παιδίατρος συμπέρανε πως επρόκειτο για τυμπανισμό και της χορήγησε την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή, καθώς νόμιζε πως είχε καταπιεί φερμουάρ.

Το «φερμουάρ» που νόμιζε πως είδε ο παιδίατρος ήταν η σπονδυλική στήλη του μωρού! Η 13χρονη κοπέλα πήγε στην τουαλέτα όπου γέννησε ένα κοριτσάκι.

Συνεχίζονται οι έρευνες


Πληροφορίες θέλουν η ανήλικη να αποκάλυψε στους παιδοψυχολόγους πως ο πατέρας του μωρού της είναι ένας συμμαθητής της. Οι συγγενείς τους πάντως εξηγούν πως δεν γνωρίζουν τίποτα.

«Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, δεν μας έχει μιλήσει ακόμα η μικρή. Λογικά είναι ντόπιος, μπορεί να είναι κάποιος από το σχολείο της. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιος μπορεί να είναι», είπε συγγενής.

Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται. Οι παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται πάνω από το παιδί, από το οποίο προσπαθούν να μάθουν πως έφτασε στο να γεννά στις τουαλέτες ενός νοσοκομείου χωρίς να γνωρίζει πως είναι έγκυος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ