Κοινωνία

Δεν πάμε καλά! Σχολικές εκδρομές παρά την απαγόρευση στο ΟΑΚΑ! Ασφαλής ο περιβάλλων χώρος λέει η διοίκηση (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, σε μια περίοδο που έχουν απαγορευτεί όλες οι δραστηριότητες στα δύο γήπεδα, τα οποία βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, κάποιο σχολείο θεώρησε σωστό να πάει τα παιδιά εκδρομή πολύ κοντά στον χώρο του σφραγισμένου γηπέδου.

Από το εν λόγω σχολείο λέγεται ότι πρόκειται για μια προγραμματισμένη εδώ και καιρό εκδρομή, με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ να τονίζει πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου είναι ασφαλής και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

«Ούτε στο ελάχιστο επιτρεπόμενο όριο η στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ»


Την ίδια στιγμή που κάποια σχολεία οργανώνουν εκδρομές στο ΟΑΚΑ, δίνεται στη δημοσιότητα μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με την οποία το όριο στατικής επάρκειας του στεγάστρου Καλατράβα και αυτό του ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ δεν βρίσκεται ούτε στο «ελάχιστο επιτρεπόμενο όριο».

Η εν λόγω μελέτη που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν αποδίδει ευθύνες στον αρχικό σχεδιασμό ή στην κατασκευή των έργων στο ΟΑΚΑ, αλλά, όπως επισημαίνει, αξιολογεί την παρούσα κατάσταση σε σχέση με την «ιδεατή» τους κατάσταση, την κατάσταση δηλαδή που εκτιμάται πως έπρεπε να έχουν όταν παραδόθηκαν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ