Κοινωνία

Ο Κασσελάκης στον Παλαμά Καρδίτσας: «Ήρθες πάλι;» - Η ατάκα ηλικιωμένου μόλις είδε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Στη δεύτερη επίσκεψή του στην πληγείσα από τις πλημμύρες περιοχή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε σε έναν ηλικιωμένο, τον οποίο είχε συναντήσει και την προηγούμενη φορά.

Ο ηλικιωμένος μόλις τον είδε να πλησιάζει, τον ρώτησε: «Κασσελάκη, ήρθες πάλι;».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του έσφιξε το χέρι, με τον ηλικιωμένο άνδρα να τον ρωτά αν τον θυμάται. «Εσύ δεν ήσουν που έτρωγες ντομάτα;» ανταποκρίθηκε ο Κασσελάκης, που μπροστά στις κάμερες ρωτούσε τους κατοίκους αν θέλουν να μείνουν στον τόπο καταγωγή τους.

Ενας άλλος ηλικιωμένος γύρισε και είπε λίγο… δυσαρεστημένος τόσο στον Στέφανο Κασσελάκη όσο και στον Σωκράτη Φάμελλο: «Ηρθατε, αλλά… απροειδοποίητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σ. Φάμελλος τόνισε στους κατοίκους του Παλαμά πως θέλει να ακούσει τα προβλήματά τους για να τα μεταφέρει στη Βουλή, με τον Σ. Κασσελάκη να γυρίζει και να τους λέει: «Να σας πω ένα μυστικό; Θα κάνω κι άλλα απροειδοποίητα από δω και πέρα».

Μιλώντας στους παρευρισκόμενους, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως θέλει να είναι οι ίδιοι το «μεγάφωνο» του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, ώστε να ακούγονται τα προβλήματά τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...