Κοινωνία

Ρόδος: Τίτλοι τέλους για συμμορία που διέπραττε ληστείες και κλοπές

Τέλος στην εγκληματική δράση μιας συμμορίας που αναστάτωνε τη Ρόδο τους τελευταίους δύο μήνες έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι ταυτοποίησαν τέσσερις Έλληνες ηλικίας 23 ως 32 χρόνων που εμπλέκονται σε τουλάχιστον μια ληστεία και πέντε κλοπές με διάφορες μεθόδους.

Από την έρευνα των αστυνομικών εξιχνιάστηκε η ληστεία που είχε γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου σε βάρος του ιδιοκτήτη ενός καταστήματος με τουριστικά είδη, τον οποίο οι κακοποιοί ακινητοποίησαν χτυπώντας τον άγρια και του άρπαξαν τις εισπράξεις της επιχείρησής του και διάφορα εμπορεύματα.

Στις 22 Αυγούστου, τα μέλη της σπείρας διέρρηξαν ένα σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο και έκλεψαν από το εσωτερικό του χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και εργαλεία. Στο διάστημα μεταξύ 26 και 28 Αυγούστου, διέρρηξαν περισσότερες από μια φορές μια από την οποία άρπαξαν επαγγελματικό εξοπλισμό μεγάλης αξίας. Στις 27 Αυγούστου, τρύπωσαν από μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε μια μονοκατοικία από την οποία άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή. Στις 13 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκαν μια γυναίκα στην κατοικία της, την απασχόλησαν και της έκλεψαν χρήματα. Τέλος, στις 20 Σεπτεμβρίου έκλεψαν ένα αυτοκίνητο από το συνεργείο στο οποίο το είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης του για επισκευή.

Τα μέλη της σπείρας δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία, ληστεία και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...