Κοινωνία

Βαρυμπόμπη: Ληστεία σε οικία γνωστού πλαστικού χειρούργου

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 21:30 όταν δύο δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν σε διώροφη κατοικία επί της οδού Ακακίας και βρέθηκαν μπροστά στους ιδιοκτήτες, έναν 73χρονο πλαστικό χειρουργό και μία γυναίκα 61 ετών.

Οι δράστες απείλησαν με όπλα τον άνδρα και τη γυναίκα, τους ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια, αφού έψαξαν τον χώρο, αφαίρεσαν κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ και έγιναν καπνός.

Η έρευνα της ΕΛΑΣ για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...