Κοινωνία

Συγκλονίζει η κόρη 51χρονου εργάτη στην Σαντορίνη: «Σου κρατούσα το χέρι μέχρι που σταμάτησε η καρδιά σου»

Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης του 51χρονου εργάτη που έχασε χθες το πρωί τη ζωή του μετά από διαπληκτισμό που είχε με 25χρονο υπάλληλο πολυτελούς ξενοδοχείου στην Σαντορίνη.

Οι δυο άνδρες εργάζονταν στην ίδια επιχείρηση, ο πρώτος ως συντηρητής και ο δεύτερος ως μάγειρας. Για άγνωστο λόγο, οι δυο τους ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ, οι δυο εργαζόμενοι έπεσαν από σκάλα, από ύψος 2,5 μέτρων με αποτελεσμα ο 51χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι και ο 25χρονος μάγειρας να υποστεί επιφανειακά τραύματα. Ο τελευταίος συνελήφθη και κατηγορείται πλέον για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πριν από λίγο, η κόρη του θανόντος, ανέβασε μια σπαρακτική ανάρτηση όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων και στις τελευταίες δραματικές στιγμές που έζησε δίπλα στον πατέρα της κατά την εσπευσμένη μεταφορά του στο νοσοκομείό όπου και ξεψύχησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Χθες το πρωι 26/7 σκότωσαν τον μπαμπά μου …

Μετά από διαπληκτισμό καβγά στο ξενοδοχείο που δούλευε με έναν συνεργάτη του , ο οποίος θεώρησε πως μπορεί να αφαιρέσει τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου έτσι απλά.

Ο πατέρας μου ήταν 51 χρόνων και δουλεύε σε αυτό το ξενοδοχείο 6-7 χρόνια . Όλοι ήξεραν τον μπαμπά μου , ήξεραν ποσο φιλότιμος , καλόκαρδος και αγαπητός σε όλους ηταν , δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν και πάντα βοηθούσε όλους μέχρι και σε αυτούς που δεν ήξερε

Αν με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τον δράστη ; Όχι θα ευχηθώ τα χειρότερα αλλά δεν με βοηθήσει αυτό να ξανά γυρίσει ο μπαμπάκας μου.

Με την μητέρα τι θα κάνω πως θα ζήσει χωρίς τον άνθρωπο της , ήταν μαζί από τα 17 τους , ήταν μια ζωή.

Πως να σηκώσω πάλι στα πόδια την οικογένεια μου , πως θα βοηθήσω στον αδερφό μου ; Πως θα πω στο μικρό μου γιο , ότι ο αξιολάτρευτος και αγαπημένος του παππούς δεν ξανά έρθει για να παίξουν , να πάνε για μπάνιο και δεν θα του ξανά πάρει γλυκά και αυτοκινητάκια , δεν έχω λόγια , δεν ξέρω πως να του πω ότι πια δεν είναι μαζί μας …

Κόντεψα να μη σε αναγνωρίσω μπαμπά μου , είχε παραμορφωθεί το πρόσωπο σου και το σώμα σου αλλά ήμουν εκεί πατέρα δίπλα σου, σου κράταγα το χέρι μέχρι να ξεψυχήσεις μέχρι που σταμάτησε η καρδιά σου , ήμουν εκεί μπαμπά. Είμασταν όλοι εκεί κοντά σου

Από το νοσοκομείο φύγαμε μόνο με τα παπούτσια σου στο χέρι , σε αγκαλιάσαμε αλλά εσυ δεν μπόρεσες.

Αυτό που έγραψα θα αλλάξει τον κόσμο ; Θα το κάνει πιο φιλότιμο και πιο καλόκαρδο ; Δεν νομίζω αλλά θα το ευχηθώ

Μπαμπά μου σε αγαπάω τόσο πολύ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ