Κοινωνία

Λαμία: Δείτε από που τρύπωσαν σε κατάστημα «ποντικοί» διαρρήκτες

Δεν σταματούν ούτε από την κακοκαιρία οι μικροί παραβατικοί Ρομά στη Λαμία, που νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (25/09/2023) την ώρα της νεροποντής έσπασαν παράθυρο επιχείρησης στην οδό Χαντζοπούλου με σκοπό να κάνουν διάρρηξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περίοικοι άκουσαν το θόρυβο είδαν τους δράστες και ειδοποίησαν την αστυνομία, κάτι που φαίνεται ότι τους αποθάρρυνε προσωρινά και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στο σημείο έφτασε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, που έκλεισε πρόχειρα τη ζημιά και έφυγε ξανά για το σπίτι του, καθώς εκείνη την ώρα δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.

Το πρωί όμως τον περίμενε και δεύτερη δυσάρεστη έκπληξη, καθώς φαίνεται ότι στο 3ωρο που η βροχή σταμάτησε, οι ανήλικοι δράστες επέστρεψαν για να ολοκληρώσουν το έργο τους. Απορίας άξιο πως κατάφεραν να μπουν στο κατάστημα, χωρίς να τραυματιστούν…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η τουρκική μοίρα “Κόμπρα” έχει στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας στο Αιγαίο-Τρόμος στην Άγκυρα για τις 121 ελληνικές “Οχιές”

Όλα δείχνουν πλέον ότι, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν εξορύξεις στην Α. Μεσόγειο, και για αυτό προσαρμόζουν όλες...
Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...