Κοινωνία

Ξέσπασε ο Τσουβέλας για το πανό υπέρ των χούλιγκαν της Ντιναμό στη Θύρα 13

Το δίχρωμο (πράσινο και μπλε από τα χρώματα του Παναθηναϊκού και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ) πανό που κρεμάστηκε στο πέταλο της Θυρας 13 στη λεωφόρο πριν τον αγώνα με τη ΑΕΚ, συνεχίζει και προκαλεί έντονες αντιδράσεις.

Το σύνθημα «Free the Boys» (με τη γραμματοσειρά να παραπέμπει σε εκείνη που χρησιμοποιούν οι νεονάζι χούλιγκαν Bad Blue Boys της κροατικής ομάδας) που ζητούσε την αποφυλάκιση όσων κρατούνται για τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας όπου έχασε τη ζωή του ο οπαδός της Ένωσης, Μιχάλης Κατσούρης, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και έκανε ακόμα και «επώνυμους» οπαδούς των πρασίνων να εκφράσουν την οργή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας από αυτούς ήταν και ο γνωστός κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας ο οποίος με τέσσερα διαδοχικά «ποσταρίσματα» που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε λόγο για «απόλυτη ξενέρα» και «ντροπή»!

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε προειδοποιήσει τόσο την «πράσινη διοίκηση» όσο και τις Αρχές ότι ενδεχομένως να υπάρχουν προσβλητικά πανό ή κορεό στη μνήμη του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσούρη στο γήπεδο της Λεωφόρου, γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη ενόχλησή της.

Όταν με την είσοδο των δυο ομάδων στο γήπεδο οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, «άνοιξαν» το συγκεκριμένο πανό, η ομάδα της ΑΕΚ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και επέστρεψε σε αυτόν όταν το πανό «κατέβηκε» από το πέταλο της «Θύρας 13».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ