Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Έκλεισε η εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου λόγω κατολίσθησης φερτών υλικών στο Αίγιο

Η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε κατολίσθηση στο 162ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πάτρας - Αθήνας, στο ύψος του Αιγίου με αποτέλεσμα να κλείσει η παλαιά.

Η επέλαση της  κακοκαιρίας Elias έχει ξεκινήσει με τις βροχές που σημειώνονται να είναι ισχυρές και τα προβλήματα να είναι ορατά στους δρόμους. 

Κατολίσθηση σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος το Αιγίου, με αποτέλεσμα εκατοντάδες οδηγοί να μένουν ακινητοποιημένοι στα οχήματά τους. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν πέσει φερτά υλικά στο 163ο χιλιόμετρο της νέας Εθνικής Οδού.

Στο Αίγιο και τα χωριά Λαμπίρι και Κάτω Κλειτορία, ειδικότερα, η χαλαζόπτωση ήταν σφοδρή. Τα προβλήματα στην κυκλοφορία του οδικού δικτύου δεν άργησαν να φανούν. 

Τα φαινόμενα κατά τόπους είναι έντονα και κατευθύνονται ανατολικά προς Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία.

Από τις 5 το απόγευμα έχει ξεκινήσει σφοδρή βροχόπτωση στον Κορινθιακό και την κεντρική Στερεά, με την κακοκαιρία να πλησιάζει τη Θεσσαλία, όπου αναμένονται έντονα φαινόμενα από το βράδυ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έλληνες κατοικούσαν στα παράλια της Μεσογείου: Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες έχουν Ελληνικό αίμα προκαλώντας φρενίτιδα στην Άγκυρα

Αν και η εθνική ταυτότητα είναι τουρκική για εκατομμύρια Τούρκους πολίτες η βιολογική ταυτότητα τους είναι εντελώς...
πολεμικη αεροπορια
Εθνικά θέματα 0

«Μου φάνηκε ότι είχε πέσει»: Συγκλονίζει ο κάτοικος που εντόπισε το στρατιωτικό ελικόπτερο στην Κρήτη – Επιχείρηση ανάσυρσης με Chinook

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου στο Ηράκλειο. Η μαρτυρία του ανθρώπου...