Κοινωνία

Εξοργιστικό βίντεο! Άτομο με αναπηρία καταγγέλλει οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΑ – «Δεν έχεις βοηθό; Γιατί βγαίνεις έξω;»

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε μέσω του Tik Tok ένα άτομο με αναπηρία, καταγράφοντας την προσπάθειά του να μπει σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ αλλά και τις ατάκες του οδηγού που προκαλούν… συζήτηση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε το άτομο με αναπηρία στο Tik Tok, το λεωφορείο σταματά αλλά δεν κατεβαίνει η ειδική ράμπα για τα ΑμΕΑ. 

Ο άνθρωπος πλησιάζει με το αναπηρικό του καροτσάκι στη μπροστινή πόρτα του λεωφορείου, με τον οδηγό να ακούγεται να του λέει «δεν έχεις βοηθό ρε;». Όταν του απαντάει αμήχανα «όχι, βγαίνω μόνος μου», ο οδηγός ακούγεται να απαντάει «τότε γιατί βγαίνεις; Να μην βγαίνεις».

Αφού τελικά ο οδηγός του λεωφορείου τον βοήθησε να ανέβει στο λεωφορείο, επιμένει στα προσβλητικά του λόγια, λέγοντας «ρε συ το κράτος σου πληρώνει βοηθό. Όλα στην τσέπη…».

Δείτε το βίντεο:

@kapten_amearika Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; (no pun intended) #oasa #anapiria #amea @kyriakosmitsotakis_ ♬ original sound - Κάπτεν ΑμεΆρικα


Όπως είναι φυσικό, το βίντεο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τον χρήστη του Tik Tok να τονίζει σε σχόλιό του πως «έχω αποκρύψει τον οδηγό και το δρομολόγιο, επειδή ο σκοπός του βίντεο είναι να αναδείξει ένα συστημικό πρόβλημα, και όχι να στοχοποιήσει έναν οδηγό». 

 

Πηγή: Newsit

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Δικαιολογίες για πυρηνικά όπλα αναζητά η Άγκυρα-Ραβίνος του Ισραηλινού Στρατού: “Η Τουρκία είναι η γη της επαγγελίας και θα την διεκδικήσουμε” (Βίντεο)

Έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή