Κοινωνία

Αδιανόητο! -Πολωνία: Πατέρας βίαζε τα παιδιά του και κρατούσε όμηρους τα βρέφη που γεννούσαν


Συναινετική η σχέση του 54χρονου με τη μια κόρη, είχε εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή την άλλη.

Μια φρικτή ιστορία αιμομιξίας μεταξύ ενός πατέρα και δύο κορών του, αποκαλύφθηκε στην Πολωνία, μετά τον εντοπσμό των σορών τριών νεογέννητων μωρών στο υπόγειο ενός σπιτιού στην περιφέρεια Τσερνίκι της βόρειας Πολωνίας.

Ο 54χρονος Πιότρ Γκέρασικ και η 20χρονη κόρη του, Πολίνα συνελήφθησαν μετά τη μακάβρια ανακάλυψη και τώρα βρίσκονται αμφότεροι αντιμέτωποι με ισόβια κάθειρξη για φόνο και αιμομιξία. Οι σοροί των μωρών ανακαλύφθηκαν σε αυτοσχέδιους τάφους και τυλιγμένα σε πλαστικές σακούλες.

Σύμφωμα με το Γραφείο του Περιφερειακού Εισαγγελέα του Γκντανσκ, «στη γυναίκα απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες για δολοφονία και μια κατηγορία για αιμομικτική σχέση με τον πατέρα της. Στον άνδρα απαγγέλθηκαν τρεις κατηγορίες για φόνο, μια κατηγορία για αιμομιξία με την 20χρονη κόρη του και μια κατηγορία για αιμομικτική σχέση με μια άλλη κόρη».


Δύο από τα δολοφονημένα μωρά προέρχονταν από την αιμομικτική σχέση του Γκέρασικ με την 20χρονη κόρη του, η οποία ήταν συναινετική απέναντί του, ενώ το τρίτο μωρό ήταν από τη σχέση που είχε με μια άλλη κόρη του, αφού την είχε εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή. Οι εισαγγελείς πρόσθεσαν ότι τον υποπτεύονται για τη δολοφονία του τρίτου μωρού.


Μετακομίζοντας στο χωριό πριν από περίπου 15 χρόνια, ο 54χρονος έμεινε να μεγαλώνει μόνος τα παιδιά του μετά τον θάνατο της συζύγου του. Ένας ντόπιος δήλωσε στην εφημερίδα Super Express πως «ο πατέρας έμεινε μόνος με τα παιδιά. Είναι πολλά, δέκα ή δώδεκα, τα μεγαλύτερα έχουν ήδη φύγει. Ο Πιότρ μας έκανε καλή εντύπωση. Δεν υπήρχε κανένα σημάδι ότι έπινε. Πήγαινε τα παιδιά βόλτες στο δάσος για να μαζέψουν μανιτάρια. Απλά συνηθισμένοι άνθρωποι. Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί πως όλα αυτά θα συνέβαιναν στο σπίτι τους».

Ένας από τους συναδέλφους της 20χρονης είχε υποψιαστεί ότι ήταν έγκυος, όταν την έβλεπε να φοράει μεγάλα, φαρδιά ρούχα. Στη συνέχεια πήρε τρεις εβδομάδες άδεια από τη δουλειά της, αλλά επέστρεψε μια εβδομάδα αργότερα. «Όλοι υποθέσαμε ότι ήταν έγκυος, νομίζω ότι είχε δέσει ζώνες γύρω της σαν ένα είδος κορσέ. Όταν επέστρεψε νωρίτερα από τις διακοπές της, η αλλαγή ήταν ορατή. Ήταν πολύ πιο αδύνατη, αδύναμη και συνεχώς κουρασμένη. Όταν τη ρωτήσαμε για το παιδί, προσποιήθηκε πως ήταν έκπληκτη και το αρνήθηκε».

Ένας άλλος ντόπιος δήλωσε στην εφημερίδα Fakt: «Ζούσαν σαν ζευγάρι. Τον φώναζε με το μικρό του όνομα. Περπατούσαν χέρι-χέρι. Πριν από μερικούς μήνες, της ξύρισε το κεφάλι για να μην την κοιτάζουν τα άλλα αγόρια. Τον κοίταζε σαν να ήταν ο Θεός».

Ένας από τους συναδέλφους της 20χρονης φέρεται να ειδοποίησε τις κοινωνικές υπηρεσίες, αφού είδε ένα ανησυχητικό γραπτό μήνυμα που είχε στείλει στον πατέρα της.

Οι εισαγγελείς περιμένουν τώρα τη διενέργεια νεκροψίας για να διαπιστώσουν πώς πέθαναν τα μωρά και η αστυνομία ερευνά το σπίτι για άλλα πτώματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Επέλαση χωρίς τέλος των Ρώσων που κατέλαβαν το Αρτιομόβσκ και εισήλθαν σε Μποχντανίβκα-Στην όχθη του Δνείπερου έχουμε το δράμα εκατοντάδων Ουκρανών (Βίντεο)

Αμερικανός ειδικός: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο-Όλα δείχνουν ήττα κατά κράτος του Κιέβου...