Κοινωνία

Θεσσαλία: Κατεστραμμένο το σιδηροδρομικό δίκτυο - Σοκαριστικές εικόνες

Οι μεγάλες πλημμύρες έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Θεσσαλίας, που για ακόμη μία φορά – λίγους μόνο μήνες μετά το σοκαριστικό ατύχημα στα Τέμπη – σταμάτησε να λειτουργεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι γραμμές των τρένων είναι θαμμένες στη λάσπη, τεράστια μπάζα έχουν παρασυρθεί σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, ενώ στο σταθμό του Δομοκού οι ράγες είναι στο αέρα, αφού το έδαφος κάτω από τις γραμμές του τρένου έχει υποχωρήσει. 

Οι ζημιές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, είναι τεράστιες σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της περιοχής, με τους αρμόδιους φορείς να εξετάζουν τη κατασκευή του μεγαλύτερου μέρους από την αρχή.

Παράλληλα, ζημιές καταγράφονται και στα ηλεκτρονικά συστήματα, ενώ η πλήρης αποκατάσταση υπολογίζεται πως θα κοστίσει περισσότερα από 150 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα, σε ό,τι αφορά την επαναλειτουργία του δικτύου, υπολογίζεται πως μπορεί να πάρει ακόμη και έναν χρόνο.

Δείτε φωτογραφίες από το σταθμό του Δομοκού: 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...
Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...