Κοινωνία

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από ασυρμάτους του Blue Horizon: «Ποτέ δεν λέμε τι βλέπουμε, σε κανέναν κουβέντα παιδιά» (Βίντεο)

Καθημερινά έρχονται στην δημοσιότητα νέα ντοκουμέντα σχετικά με την δολοφονία του Αντώνη στον Πειραιά, τον οποίο έσπρωξε ο ύπαρχος -όπως φαίνεται στα βίντεο- στην θάλασσα με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Μετά το εξοργιστικό ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε χτες (12/9) στο φως της δημοσιότητας στο οποίο ακούγεται να αποκαλούν τον 36χρονο «μ@#$%@ παλαβό» και να λένε με θράσος πως νόμιζαν ότι ήταν Πακιστανός, ένα ακόμα ηχητικό προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Σ' αυτό ακούγονται μέλη του πληρώματος, να προσπαθούν ουσιαστικά να «κουκουλώσουν» το γεγονός και να ζητάνε «ομερτά».

Στο ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως πρόκειται για μέλη του πληρώματος χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι και οι εμπλεκόμενοι μέσα στην συνομιλία.

Άλλωστε, αν δεν υπήρχαν τα βίντεο, ίσως και να μην είχε μάθει ποτέ κανείς τι πραγματικά συνέβη, αφού αρχικά είχε γνωστοποιηθεί η είδηση ότι ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του προσπαθώντας να προλάβει το καράβι, κάτι που ουδεμία σχέση έχει με αυτό που συνέβη πραγματικά.


Ο διάλογος ανάμεσα σε μέλη του πληρώματος

-Γενικά παιδιά ε!

-Έλα, έλα εδώ.

-Έλα εδώ, ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε το τι βλέπουμε και το τι ακούμε.

-Και εδώ σε κανέναν κουβέντα παιδιά. Ούτε έξω από το... εντάξει; Σε κανέναν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...