Κοινωνία

Στον Άγιο Κωνσταντίνο τουρίστες που είχαν εγκλωβιστεί στο Πήλιο

Κάτω από χειροκροτήματα και συγκίνηση έφτασε το βράδυ του Σαββάτου στο νέο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου το Περιπολικό Ανοιχτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή, που οργάνωσε και συντόνισε μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού τουριστών από το Χορευτό Πηλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνολικά 58 τουρίστες, Έλληνες και ξένοι, έφτασαν ανακουφισμένοι στο Φθιωτικό λιμάνι ξεσπώντας σε χειροκροτήματα σύμφωνα με το LamiaReport.

Τις προηγούμενες ώρες είχαν βιώσει συγκλονιστικές στιγμές και ένιωσαν να απειλείται ακόμη και η ζωή τους, εξαιτίας των τρομερών καταστροφών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel ακόμη και μέσα στο χωριό.

Στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου τους υποδέχτηκε η Διοικητής του Β’ Λιμενικού Τμήματος Αγίου Κωνσταντίνου, Υποπλοίαρχος Χαραλαμπία Κρίμπα, με στελέχη του Λιμεναρχείου Στυλίδας, ενώ περίμεναν λεωφορεία για να τους μεταφέρουν στον προορισμό τους. Ανάμεσα τους και συγγενείς των εγκλωβισμένων που δεν έκρυψαν την αγωνία τους μέχρι να φτάσουν κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο μεγάλο σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πιάνει λιμάνι στον Άγιο Κωνσταντίνο και αυτό επετεύχθη από τη στιγμή που επεκτάθηκε ο παλαιός λιμένας. Μάλιστα ο Άγιος Κωνσταντίνος εξυπηρέτησε τα τελευταία 24ωρα έκτακτες προσεγγίσεις του ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ και του Σούπερ Σταρ από Σποράδες, καθώς ο Βόλος παραμένει απροσπέλαστη πόλη εξαιτίας των καταστροφών από την κακοκαιρία Daniel.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Δικαιολογίες για πυρηνικά όπλα αναζητά η Άγκυρα-Ραβίνος του Ισραηλινού Στρατού: “Η Τουρκία είναι η γη της επαγγελίας και θα την διεκδικήσουμε” (Βίντεο)

Έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή