Κοινωνία

Ξέσπασε η Ράνια Τζίμα για τον θάνατο του Αντώνη: «Πού ήταν η πολιτεία;»

Στην Εισαγγελία, στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, μεταφέρθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (06/09) καπετάνιος και τα τρία μέλη του πληρώματος του Blue Horizon για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά που οδήγησε στον θάνατο τον 36χρονο Α.Κ.

Προβληματισμό, πέρα από τις δολοφονικές ενέργειες των μελών του πληρώματος, ήταν ο χειρισμός της υπόθεσης από το Λιμεναρχείο για το οποίο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Μάλιστα, οι ενέργειες των αρμόδιων φορέων μπήκαν στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη. «Βρέθηκαν αυτοί οι δύο άνθρωποι, που έκαναν αυτό το έγκλημα. Η Πολιτεία πού βρίσκεται, πού ήταν για να προστατεύσει τον 36χρονο» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Να το απαντήστουμε αυτό, πού ήταν η Πολιτεία, δηλαδή ένας καπετάνιος που φεύγει κάτω από απαράδεκτη τήρηση των κανόνων ναυσιπλοΐας, ένας άνθρωπος στη θάλασσα πνίγεται, η Πολιτεία πού βρίσκεται είτε να αποτρέψει αυτά είτε για να σώσει τον άνθρωπο» συμπλήρωσε, με τον δημοσιογράφο και σχολιαστή να απαντάει «ότι έπρεπε να βουτήξει».

«Αυτή είναι εικόνα απολύτως διάλυσης και απαράδεκτη. Ένα βίντεο, που φαίνεται καθαρά πως δεν υπάρχει Λιμενικός, ένας υπουργός που λέει πως εμένα με ενημέρωσε ότι υπάρχει και προσέτρεξε, αλλά δεν το βλέπω ούτε εγώ, πηγές του υπουργείου που λένε ότι κάποιοι λένε ψέματα στον υπουργό και κάποιοι λιμενικοί που έπρεπε να είναι στη θέση τους αλλά δεν είναι και κανείς δεν ξέρει που είναι» είπε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Επιμένουμε σε αυτό (σ.σ. στην παρουσία λιμενικών στο σημείο του εγκλήματος), γιατί αν υπήρχαν αυτοί θα μπορέσουν να είχαν παρέμβει και να είχαν σώσει τον άνθρωπο» σημείωσε ακόμη.

Αποθεώθηκε στο Twitter

Το σχόλιο της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου εκτιμήθηκε δεόντως από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι στις αναρτήσεις τους έσπευσαν να τη συγχαρούν για την παρέμβασή της.

«Ευτυχώς υπάρχει η κυρια Τζίμα και εμφανίζει όλα τα θέματα ξανά στην επιφάνεια», «Η Ράνια Τζίμα δικάζει», «Τζίμα είσαι είδωλο» ήταν μεταξύ των αναρτήσεων στο δημοφιλές μέσο κοινωικής δικτύωσης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ