Κοινωνία

Ασπρόπυργος: Χειροπέδες σε 7 άτομα για απόπειρα πλιάτσικου μετά από φωτιά

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η Αστυνομία συνέλαβε στον Ασπρόπυργο επτά άτομα, ανάμεσα τους και έναν ανήλικο, που έκαναν διαδοχικές απόπειρες αφαίρεσης αντικειμένων, από κτιριακές εγκαταστάσεις εταιρείας, η οποία είχε πληγεί από πυρκαγιά στην περιοχή σε προγενέστερο χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Τμήμα Ασφάλειας Ασπροπύργου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει αταλάντευτα να δρα προς αυτή την κατεύθυνση, διασφαλίζοντας την τάξη και την προστασία των περιουσιών».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ευθεία επίθεση από τον Καραγκιούλ! «Ο χάρτης του Αιγαίου θα αλλάξει» – Προβλέπει «κατάρρευση» της Ελλάδας και βάζει στο στόχαστρο Θράκη και Κύπρο

Ο Ιμπραχίμ Καραγκιούλ ανεβάζει επικίνδυνα τους τόνους, προβλέποντας αλλαγή του χάρτη στο Αιγαίο, απώλεια ελληνικών...