Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δικηγόρος της οικογένειας του 36χρονου Αντώνη: «Τον χτύπησαν και τον πέταξαν στη θάλασσα ενώ ήταν πάνω στη μπουκαπόρτα»

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 36χρονου Αντώνη που δολοφονήθηκε από υπαλλήλους του πλοίου Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά.

Η οικογένεια του 36χρονου Αντώνης έχει συντριβεί ψυχολογικά όπως τόνισε ο δικηγόρος τους, Απόστολος Λύτρας που τόνισε πως «οι υπάλληλοι του πλοίου τον χτύπησαν και τον πέταξαν κυριολεκτικά στη θάλασσα ενώ ήταν πάνω στην μπουκαπόρτα του πλοίου που αναχωρούσε από το λιμάνι του Πειραιά προς το Ηράκλειο Κρήτης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας στο Live News ανέφερε πως είχε κανονικά εισιτήριο, αλλά αυτό αποτελεί μια λεπτομέρεια καθώς θα έπρεπε να τον είχαν βοηθήσει από τη στιγμή που έπεσε στη θάλασσα.

Ο κ. Λύτρας συγκλονισμένος από την τραγωδία, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας του άτυχου 36χρονου κατόπιν αιτήματος του αδελφού του αδικοχαμένου Κρητικού, που βρισκόταν στην Αθήνα για διακοπές και που προγραμμάτιζε, χωρίς τελικά να τα καταφέρει, να επιστρέψει στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου ζούσε.

Ο κ. Λύτρας δηλώνει ότι θα παραστεί στα δικαστήρια στο πλευρό της οικογένειας προς υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον όλων των υπεύθυνων.

Αναλυτικά η δήλωση:

"Ο αδελφός του αείμνηστου Αντώνη που δολοφονήθηκε από υπαλλήλους της ναυτιλιακής εταιρείας που διαχειρίζεται το πλοίο Blue Horizon, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον πέταξαν κυριολεκτικά στη θάλασσα ενώ ήταν πάνω στην μπουκαπόρτα του πλοίου που αναχωρούσε από το λιμάνι του Πειραιά προς το Ηράκλειο Κρήτης, μας έδωσε εντολή να παραστούμε προς υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον όλων των υπεύθυνων. Πρόκειται για ένα αδιανόητο έγκλημα που δεν το χωρά ανθρώπινος νους. Η οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη παρακαλάει όλους τους δημοσιογράφους, αν και αντιλαμβάνεται την υποχρέωση τους για ενημέρωση του κοινού, να μην επικοινωνούν μαζί τους καθότι δεν είναι σε θέση να κάνουν δηλώσεις, δεδομένης της οδύνης τους και της ψυχικής συντριβής στην οποία έχουν περιέλθει"

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Όλα δείχνουν ότι " έσπασε" το ουκρανικό μέτωπο-Πληροφορίες ρωσικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Ρώσοι εισήλθαν ήδη στα βόρεια περίχωρα του Χαρκόβου

Το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ρίχνει συνεχώς εφεδρείες στην μάχη χωρίς αποτέλεσμα-Ρώσος...