Κοινωνία

Σύλληψη στο Αγρίνιο: Διακινούσε κοκαΐνη έξω από το σπίτι του

Σίγουρος για τον εαυτό του ήταν ένας διακινητής ναρκωτικών που έκλεινε ραντεβού με την «πελατεία» του έξω από το σπίτι του στο Αγρίνιο και μάλιστα, μέρα- μεσημέρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. δεν δυσκολεύτηκαν να του βάλουν χειροπέδες, όταν συναντήθηκε με έναν αγοραστή.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί, βρέθηκαν στην κατοχή του αγοραστή τα ναρκωτικά και πάνω στον διακινητή τα 80 ευρώ από την πώλησή τους, ενώ κατασχέθηκαν και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έκαναν έρευνες σε δύο σπίτια του διακινητή στο Αγρίνιο και σε περιοχή της Ευρυτανίας, κατέσχεσαν 53,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 2,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και μετρητά ύψους 5.650 ευρώ από τις πωλήσεις που είχε ήδη κάνει.

Οι δυο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που άσκησε σε βάρος του ενός δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση και σε βάρος του άλλου για αγορά ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Αγωνία για τον Ιρανό πρόεδρο: Βρέθηκε το ελικόπτερο μεταδίδει η τηλεόραση του Ιράν - Όλη η χώρα προσεύχεται - "Είναι νεκρός" λέει το Ισραήλ (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες στη δύσβατη περιοχή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των επιβατών - Τα σενάρια...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...