Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Athens Flying Week: Έκοψε την ανάσα το F-35 που πέταξε στον ουρανό

Η 11η Athens Flying Week ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου με τις αντυπώσεις να να τις «κλέβουν» τα τρία μαχητικά F-35 της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Η παρουσία των τριών μαχητικών αεροσκαφών F-35 της USAF - με επικεφαλής γυναίκα πιλότο - αποτελεί τη σημαντικότερη συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση του 11ου Athens Flying Week 2023.

Αμερικανικό αεροσκάφος πέμπτης γενεάς - το οποίο η ελληνική Πολεμική Αεροπορία θέλει να εντάξει στο οπλοστάσιό της και ήδη κινήσει τις σχετικές διαδικασίες - πέταξε το μεσημέρι πάνω από τον αττικό ουρανό εντυπωσιάζοντας τους χιλιάδες επισκέπτες.

Το Athens Flying Week, το μεγαλύτερο αεροπορικό σόου στα Βαλκάνια με τους χιλιάδες πιστούς θαυμαστές παγκοσμίως, άνοιξε τις πύλες του στο κοινό το Σάββατο στις 12:00 στο αεροδρόμιο της Τανάγρας.

Πιλότοι από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε μια μοναδική επίδειξη, προσφέροντας ένα σπάνιο θέαμα.

Από νωρίς το πρωί τα αυτοκίνητα σχημάτισαν τεράστιες ουρές στην Τανάγρα, καθώς πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει το σόου.

Ταλαιπωρία από το μποτιλιάρισμα στην Τανάγρα για το Athens Flying Week

Το σοού θα συνεχιστεί και την Κυριακή στις 11:00.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η ελληνική πολεμική μηχανή θα μπορεί να απειλεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης με στρατηγικά πλήγματα ακόμη και την Άγκυρα

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι μετά την ανακοίνωση της CHEVRON; Απειλεί την Κύπρο Κεμαλικός Βουλευτής ως αποθήκη ισραηλινών...
polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται