Κοινωνία

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Τόλης Τσιμογιάννης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Τόλης Τσιμογιάννης, ο οποίος στις αρχές της δεκαετίας του ’90 έγινε ευρύτερα γνωστός με τα σουξέ «Κρύβε λόγια» και «Και κάνεις και ζημιές».

Χτυπημένος από τον καρκίνο και δίνοντας γενναία μάχη, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν και βύθισε την οικογένειά του στο πένθος.

Την είδηση του θανάτου του τραγουδιστή ανακοίνωσε στο Facebook η σύζυγός του: «Έφυγες καρδούλα μου, έφυγες. Μου άφησες ένα κενό και πόνο. Πάντα με ρωτούσες τι να κάνουμε, τώρα δεν με ρώτησες τίποτα, πήρες την απόφαση μόνος. Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ. Εγώ σε περιμένω να γυρίσεις πάλι στο σπίτι μας άγγελε μου».

Φίλοι και γνωστοί τον αποχαιρετούν στο Facebook με συγκινητικές αναρτήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο λαϊκός τραγουδιστής είχε μεσουρανήσει στο ελληνικό πεντάγραμμο στα τέλη της δεκαετίας του '80 και τις αρχές του '90 με τις δύο μεγάλες επιτυχίες του «Κρύβε λόγια» και «Και κάνεις και ζημιές» που ήταν τα μεγάλα σουξέ της εποχής.

Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και επειδή ο μεγάλος αδελφός του ασχολούταν επαγγελματικά με τη μουσική, ακολούθησε και εκείνος τα βήματά του, επιλέγοντας να είναι τραγουδιστής.

Στην πορεία του συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ενώ το 1983 έκανε και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Θα σ΄ αγαπώ παντοτινά”. Έναν χρόνο μετά κυκλοφόρησε ο δίσκος του με τίτλο “Μα δεν ήρθες εσύ”.

Η χρονιά ορόσημο στην καριέρα του όμως, μετά από πέντε χρόνια εμφανίσεών του στην Αμερική, ήταν το 1990 όταν κυκλοφόρησε ο δίσκος “Κρύβε λόγια” με το θρυλικό ” Και κάνεις και ζημιές”.

Κυκλοφόρησε άλλες επτά δισκογραφικές δουλειές μέχρι που εγκατέλειψε τον χώρο μετά από ρήξη που είχε με γνωστό τραγουδιστή. Επέστρεψε το 2013 κι εμφανιζόταν από τότε σε νυχτερινά μαγαζιά.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος