Κοινωνία

Μύκονος: Στο νησί των Ανέμων η Ρομπέρτα Μέτσολα για διακοπές

Στο νησί της Μυκόνου βρέθηκε η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα προκειμένου να απολαύσει μαζί με την οικογένειά της λίγες ώρες χαλάρωσης.

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, η Ρομπέρτα Μέτσολα είχε επισκεφθεί το συγκεκριμένο μαγαζί στο προηγούμενο της ταξίδι στην Μύκονο και είχε ξετρελαθεί με τις γεύσεις που είχε δοκιμάσει, όπως και τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λάτρης του ελληνικού φαγητού, έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στα φρέσκα θαλασσινά ενώ σε συζήτηση που είχε με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου τον προέτρεψε να διατηρήσει τον ελληνικό χαρακτήρα του μενού του και να μην παρασυρθεί από την… μόδα του σούσι που σερβίρεται σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά της Μυκόνου.

Η Ρομπέρτα Μέτσολα

Η Μέτσολα εξελέγη για πρώτη φορά ευρωβουλευτής το 2013, εκπροσωπώντας τη Μάλτα. Εξελέγη πρώτη αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Νοέμβριο του 2020.

Μετά τον θάνατο του Προέδρου Νταβίντ Σασόλι στις 11 Ιανουαρίου 2022, η Μέτσολα έγινε προσωρινή πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εν αναμονή της εκλογής του διαδόχου του Σασόλι.

Εξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 18 Ιανουαρίου 2022 με 458 ψήφους, και έγινε η πρώτη Μαλτέζα που εκλέχθηκε στη θέση, η νεότερη όντας 43 ετών, καθώς και η πρώτη γυναίκα από το 2002.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ