Κοινωνία

Συνελήφθη αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ στα Χανιά για χρηματισμό!

Για εμπλοκή σε υπόθεση διαφθοράς συνελήφθη αξιωματικός της Αστυνομίας στα Χανιά, ύστερα από έφοδο στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, για τη σύλληψή του είχε οργανωθεί επιχείρηση από τη διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολουθούσε αρκετό καιρό τον αστυνομικό στα Χανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Τελικά φαίνεται πως συγκεντρώθηκαν στοιχεία που θεωρήθηκαν αρκετά για να οδηγήσουν σε σύλληψη και, με τη συνδρομή αστυνομικών από τα Χανιά και παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκε επέμβαση στο σπίτι του.

Ο συλληφθείς φέρεται να είχε ζητήσει χρήματα από επιχειρηματία για να προωθήσει υπόθεσή του, αλλά εκείνος το κατήγγειλε στο Εσωτερικών Υποθέσεων και έτσι ξεκίνησε η παρακολούθηση. Την Κυριακή, η σύλληψη φέρεται να έγινε ταυτόχρονα με την παραλαβή χρηματικού ποσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αξιωματικό που κατάγεται και υπηρετεί για χρόνια στα Χανιά, ενώ έχει εμπλακεί και στα συνδικαλιστικά του σώματος.

Συνελήφθη και στενό συγγενικό πρόσωπο του αξιωματικού. Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός! Oι Τούρκοι θεωρούν ότι “είναι σειρά του Ισραήλ και όχι της Τουρκίας μετά την επικείμενη καταστροφή του Ιράν”

Η Τουρκία κατασκευάζει βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς ικανούς να πλήξουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά-Το...