Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Έκρηξη σε φλεγόμενο σπίτι σε ζωντανή μετάδοση του Alpha

Για τέταρτη ημέρα συνεχίζεται η μεγάλη πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη, η οποία ξέσπασε το Σάββατο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν «μάχη» για να αντιμετωπίσουν φωτιές και σε άλλα σημεία της χώρας. Παράλληλα, «ακραίος» είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Τρίτη σε Αττική, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο.

Η καταστροφική πορεία της φωτιάς  - παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και λόγω των ισχυρών ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν στο Δήμο Αλεξανδρούπολης -  συνεχίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ώρες και οι στιγμές είναι δύσκολες και για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό. 

Η δημοσιογράφος του ALPHA, Αφροδίτη Σπηλιώτη, που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, έζησε στον τηλεοπτικό αέρα, τα ξημερώματα, μία τρομακτική στιγμή.

Την ώρα που κάλυπτε το ρεπορτάζ για τις φωτιές, στο χωριό Άβαντας, έγινε μία μεγάλη έκρηξη πίσω της, στο σπίτι που καιγόταν.

Δείτε βίντεο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...