Κοινωνία

Σοκ στο Ηράκλέιο: 69χρονος Σουηδός βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι διερχόμενοι πολίτες σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και συγκεκριμένα στη Σταλίδα Ηρακλείου, όταν βρέθηκαν μπροστά στο άψυχο σώμα ενός άνδρα σε χωράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, πρόκειται για έναν 69χρονο από την Σουηδία, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε χωράφι κοντά σε ξενοδοχείο.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 69χρονος βρέθηκε μπρούμυτα με τραύμα στο κεφάλι και πολύ κοντά του εντοπίστηκε ένα μπουκάλι με αλκοόλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την αστυνομία συμπεραίνεται, βάσει των ευρημάτων, ότι ο 69χρονος ενδεχομένως να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ με συνέπεια να χάσει την ισορροπία του, να πέσει κάτω και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Προς το παρόν από την αστυνομία είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο η ακριβής αίτια του θανάτου θα προκύψει από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η ελληνική πολεμική μηχανή θα μπορεί να απειλεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης με στρατηγικά πλήγματα ακόμη και την Άγκυρα

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι μετά την ανακοίνωση της CHEVRON; Απειλεί την Κύπρο Κεμαλικός Βουλευτής ως αποθήκη ισραηλινών...
polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται