Κοινωνία

Έγκλημα στην Ευρυτανία: Μέσα από το παράθυρο πυροβόλησε τον αδελφό του

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το tempo24news ενώ ο 51χρονος αδελφός του βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού, έβγαλε την κυνηγετική του καραμπίνα και μέσα από το παράθυρο έριξε δύο με τρεις φορές εναντίον του , με την μια από τις βολές να τον βρίσκει κατάστηθα , με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο αδελφοκτόνος, λαμβάνοντας τριήμερηπροθεσμία για να παρουσιαστεί στον ανακριτή την Παρασκευή και να ετοιμάσει την απολογία του.

Οπως έχει γίνει γνωστό η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Γρανίτσα Ευρυτανίας, ένα μικρό χωριό 400 περίπου κατοίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια βρίσκονταν από νωρίς το μεσημέρι στο καφενείο της γειτονιάς, δίχως τίποτα να προμηνύει το φονικό. Κάποια στιγμή, έφυγαν για να πάνε για φαγητό στο σπίτι της μητέρας τους.

Να σημειωθεί πως τα τελευταία δύο χρόνια υπήρχε ένταση μεταξύ τους με συνεχείς καυγάδες, όπως αναφέρουν συγχωριανοί τους.

Οταν έφθσαν στο σπίτι καυγάδισαν για ακόμη μια φορά και δεν άργησε να γίνει το φονικό.

Παρούσα στο τραγικό γεγονός η ανήλικη ανιψιάς τους.

Στο σημείο έχουν έσπευσαν πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός! Oι Τούρκοι θεωρούν ότι “είναι σειρά του Ισραήλ και όχι της Τουρκίας μετά την επικείμενη καταστροφή του Ιράν”

Η Τουρκία κατασκευάζει βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς ικανούς να πλήξουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά-Το...