Κοινωνία

Νέα Φιλαδέλφεια: Σε ειδικές πτέρυγες και απομονωμένοι οι Κροάτες στις φυλακές- Σήμερα τα αποτελέσματα του DNA- Ψηλός, εύσωμος και με τατουάζ ο δολοφόνος του Μιχάλη

Στο σκοτεινό καρέ που έφερε στο φως η ΕΡΤ, η αστυνομία πιστεύει ότι «κρύβεται» ο δράστης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Star και του Αλέξανδρου Γύγου, ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη έχει ύψος ανάμεσα στο 1,80 με 1,85, είναι εύσωμος και αν και έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, φαίνεται μια σκιά στο λαιμό του, που μοιάζε με τατουάζ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να “καθαρίσουν” την εικόνα και να τον ταυτοποιήσουν, όμως οι αστυνομικοί θεωρούν ότι η εικόνα αποκλείει πολλούς κατηγορούμενους.


Νέα Φιλαδέλφεια: Δολοφονικό τάγμα οι Κροάτες


Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του Μιχάλη Κατσουρή, Σταύρο Γεωργόπουλο, το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 29χρονου, συνδέεται αιτιωδώς με την παρουσία του -στρατιωτικά συντεταγμένου και εξοπλισμένου – δολοφονικού τάγματος των Κροατών στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA


Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι στον τεράστιο όγκο υλικού που αναλύουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έχουν “δει” ξεκάθαρα το θανατηφόρο μαχαίρωμα, θεωρούν όμως ότι υπάρχει ανάμεσα στα αμέτρητα βίντεο.


Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα εντοπίσουν τον δολοφόνο σε κάποιο από τα δεκάδες βίντεο που έχουν στα χέρια τους. Σήμερα αναμένονται και τα πρώτα αποτελέσματα της αντιπαραβολής του DNA που θα αρχίσουν σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουν την κατάσταση.

Την ίδια ώρα, έγινε άρση του τηλεφωνικού απόρρητου των συλληφθέντων. Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων, που θα χρειαστούν αρκετές μέρες για να μπορέσουν οι αρχές να ξεδιαλύνουν τα σημαντικά δεδομένα που θα τους βοηθήσουν στην πορεία των ερευνών.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι οι τηλεφωνικές επαφές και η άρση του απορρήτου θα «δείξουν» τον δολοφόνο.


Σε ειδικές πτέρυγες και απομονωμένοι οι Κροάτες στις φυλακές


Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό οι πρώτοι 46 από τους 105 κατηγορούμενους που κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μεταφέρθηκαν σε 16 φυλακές, σε ειδικές πτέρυγες.

Έχει δοθεί μάλιστα εντολή να είναι απομονωμένοι από άλλους κρατούμενους των φυλακών προς αποφυγή συμπλοκών.

Μέχρι τώρα οι Κροάτες είναι ήσυχοι, μιλούν μεταξύ τους χωρίς να δέχονται την ευθύνη της δολοφονίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ