Κοινωνία

Διαμαρτυρία οδηγών τουριστικών λεωφορείων στο νέο νομοσχέδιο στην Πάρο (Βίντεο)

Πορεία διαμαρτυρίας από τη Νάουσα μέχρι την Παροικία της Πάρου πραγματοποίησαν τα μέλη του Συλλόγου Επιβατηγών Ι.Χ. (με οδηγό), δηλαδή οι κάτοχοι των τουριστικών van εκφράζοντας την αντίδρασή τους για τη νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, η οποία θέτει νέους όρους στη λειτουργία τους.

Όπως τα ίδια τα μέλη του Συλλόγου ισχυρίζονται, πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι και τα πρόστιμα που επιβάλλονται είναι υπέρογκα αναστατώνοντας την ομαλή εξυπηρέτηση του τουριστικού κοινού εν μέσω μάλιστα της κορύφωσης της τουριστικής σεζόν.
 

Τι αναφέρει η Εγκύκλιος

Εγκύκλιος του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών θέτει νέους όρους για τους κατόχους των δημοφιλών τουριστικών vans.

Νέους όρους και προϋποθέσεις στην ενοικίαση επιβατικού αυτοκινήτου με οδηγό θέτει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ξεκαθαρίζοντας ότι το έργο μεταφοράς επιβατών πρέπει να πραγματοποιούνται μέσω προκράτησης η οποία μάλιστα έχει αναρτηθεί στο online σύστημα αρκετές ώρες πριν την επιβίβαση των πελατών.

Μάλιστα στην υπουργική Απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος ξεκαθαρίζεται ότι όλα τα στοιχεία της σύμβαση ολικής εκμίσθωσης των Ε.Ι.Χ. αυτοκινήτων με οδηγό θα πρέπει να είναι αναρτημένα στο ηλεκτρονικό Μητρώο τουλάχιστον 3 ώρες πριν την επιβίβαση των πελατών στο van!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...