Κοινωνία

Φωτιά στην Μαγνησία: Ζωντανός τελικά ο βοσκός που «πέθανε» σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Συγγνώμη επειδή μετέδωσε ότι ο βοσκός που εμφανίστηκε στα πλάνα της ΕΡΤ πέθανε στη φωτιά στο Βελεστίνο, ζήτησε η δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης Φρόσω Παύλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η κυρία Παύλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤ, αναφέρθηκε στο ατόπημά της, το οποίο έγινε πάνω στην «πίεση του ρεπορτάζ», όπως ισχυρίστηκε.

Οι αναφορές της δημοσιογράφου στο 04.10 

Η ανάρτηση του κτηνοτρόφου:


Εν τω μεταξύ για το περιστατικό έκανε ανάρτηση και ο ίδιος ο εικονιζόμενος, γράφοντας σκωπτικά «για απανθρακωμένος καλός είμαι».

«Οφείλουμε να προχωρήσουμε σε μια διόρθωση σε σχέση με κάτι που ειπώθηκε στο χθεσινό ρεπορτάζ και αφορά τον άτυχο κτηνοτρόφο που έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, προσπαθώντας να σώσει τα ζώα του. Από λάθος πληροφόρηση ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που σε προγενέστερη σύνδεσή μας είχε καταγραφεί από τον τηλεοπτικό μας φακό να προσπαθεί να σώσει τα ζώα του. Ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, πράγμα το οποίο εν συνεχεία διαπιστώθηκε για λάθος. Ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτό το λάθος που έγινε υπό την πίεση των εξελίξεων, την ώρα του ρεπορτάζ» ανέφερε η δημοσιογράφος Φρόσω Παύλου.
 

Η ίδια στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ την Τετάρτη είχε σημειώσει ότι τον κτηνοτρόφο «του φωνάζαμε να φύγει από τα πρόβατα γιατί θα τον έπιανε η φωτιά. Η κάμερα της ΕΡΤ τον έχει απαθανατίσει την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τα πρόβατά του και τον αδελφό του να τον τραβάει. Μόλις τώρα συνειδητοποίησα και ταυτοποίησα τον άνθρωπο που φωνάζαμε να φύγει γιατί θα καιγόταν».
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρώσος βουλευτής: Η επικείμενη επίθεση θα ανατριχιάσει την ουκρανική ηγεσία δίνοντας απάντηση στο φιάσκο της χθεσινής επιδρομής

Ποιους στόχους εκτιμά ο ίδιος ότι θα ισοπεδωθούν για να σταματήσει η παράδοση όπλων και πυρομαχικών στους Ουκρανούς