Κοινωνία

Νέα Μάκρη: Τρομακτικό τροχαίο στον πιο επικίνδυνο δρόμο στον Άγ. Ανδρέα

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Αγίου Ανδρέα στο ύψος των κατασκηνώσεων του Στρατού στη Νέα Μάκρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, έπεσε μέσα στο χαντάκι και κατέληξε πάνω στην σιδερένια μάντρα στις κατασκηνώσεις του Στρατού στα ΚΑΑΥ.

Ευτυχώς, παρά το τρομακτικό της σύγκρουσης, ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι του από τον αερόσακο που άνοιξε την στιγμή της πρόσκρουσης.

Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος δρόμος είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και έχουν σημειωθεί πλήθος ατυχημάτων ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, ενώ οι πινακίδες που βρίσκονται στην κυκλική πλατεία έχουν ξεθωριάσει με αποτέλεσμα να μην σταματούν οι οδηγοί στα Stop.

Μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο ένα τζιπ είχε παρασύρει και τραυματίσει σοβαρά μία γυναίκα που προχωρούσε στο σημείο πεζή και στην συνέχεια την εγκατέλειψε.

Στο σημείο το τροχαίου βρέθηκε γερανός ο οποίος προσπαθεί να απομακρύνει το όχημα το οποίο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές.

Δείτε εικόνες από το σημείο

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...
Ελληνοτουρκικά 0

Η τουρκική μοίρα “Κόμπρα” έχει στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας στο Αιγαίο-Τρόμος στην Άγκυρα για τις 121 ελληνικές “Οχιές”

Όλα δείχνουν πλέον ότι, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν εξορύξεις στην Α. Μεσόγειο, και για αυτό προσαρμόζουν όλες...