Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Γιατί βρέθηκε νεκρός ο τέως Δήμαρχος Τυλίσου Σταύρος Χαλκιαδάκης - Τι ανησυχεί τις αρχές

Έρευνα διενεργούν οι αρχές.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται το Μαλεβίζι και ειδικά η Τύλισος από την ώρα που ο τέως δήμαρχος της Σταύρος Χαλκιαδάκης βρέθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με άνθρωπο του οικείου περιβάλλοντος του με τον οποίο επικοινώνησε ο ιστότοπος maleviziotis.gr τον Σταύρο Χαλκιαδάκη τον αναζητούσε από το πρωί η πρώην γυναίκα του χωρίς να τον βρίσκει.

Όταν πλέον απογοητεύτηκε ειδοποίησε συγγενικό πρόσωπο παρακαλώντας τον να πάει στο σπίτι του για να τον ψάξει.

Ο συγγενής έκανε αυτό που του ζητήθηκε, πήγε σπίτι και όταν μετά από επανειλημμένα χτυπήματα της πόρτας δεν έλαβε απάντηση σκάλωσε στο ύψος ενός παραθύρου και αντίκρισε, τραγικό θέαμα, τον Σταύρο Χαλκιαδάκη πεσμένο κατάχαμα.

Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕKAB και την πρώην συζυγο του που όταν ήρθε κι άνοιξε την πόρτα αντίκρισαν τον Σταύρο Χαλκιαδάκη σε μια λίμνη αίματος και δίπλα του ένα κοντόκονο όπλο, γεγονός που εδειχνε αυτοχειρία και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Το ότι όμως ο θανόντας το προηγούμενο βράδυ βρίσκονταν με ένα φίλο του που βεβαίωσε για την καλή του διάθεση, καθώς επίσης και το ότι είχε κάνει πρόσφατα γενικές εξετάσεις που είχαν βγει άριστες, συν το ότι έγραφε και ένα βιβλίο για την Τύλισα, προβληματίζει τις αρχές αφού όλα αυτά δεν δείχνουν άνθρωπο που να επιθυμεί να αυτοκτονήσει.

Από την άλλη πάλι η ύπαρξη του όπλου σε συνδυασμό με το ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο σπίτι απομακρύνει την εγκληματική ενέργεια και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Σε κάθε περίπτωση τα ακριβή αίτια θα δείξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας- νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ