Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

2 ελληνικοί στους 20 ομορφότερους δρόμους τους κόσμου!

Η βόλτα στο «πολύχρωμο» λιμάνι Σύμης και τα γραφικά Αναφιώτικα στενά της Πλάκας συγκαταλέγονται στους 20 ωραιότερους δρόμους του κόσμου, σύμφωνα με ρεπορταζ του housebeautiful. com. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με κριτήριο την ιστορικότητά τους, την αρχιτεκτονική τους, ή απλά την γραφικότητα και την απλότητά τους, η λίστα αποτελείται από δρόμους σε μεγαλουπόλεις και στενά σοκάκια σε απομονωμένους προορισμούς, που μαγεύουν τον επισκέπτη και προσφέρονται για τέλειες… σέλφι! 

Στην πρώτη θέση, το περιοδικό προτείνει μια βόλτα στο λιμάνι της Σύμης, όπου τα σπίτια φαίνονται σα να έχουν βγει κυριολεκτικά από πίνακα. 

Ακολουθούν άλλοι 4 μαγευτικοί δρόμοι στη Νότιο Αφρική, το Μαρόκο, την Πορτογαλία και την Ιταλία και στην 7η θέση φιγουράρει ένα στενό από τα Αναφιώτικα στην Πλάκα.

 «Σε πλήρη αντίθεση με τα πιο νεοκλασικά σπίτια της ελληνικής πρωτεύουσας, η μικροσκοπική περιοχή των Αναφιώτικων μοιάζει σαν να βγήκε κατευθείαν από νησί» σχολιάζει ο συντάκτης του άρθρου. 

Δείτε ολόκληρη τη λίστα ώστε, αν ποτε βρεθείτε σε κάποιον από τους παρακάτω προορισμούς, να κάνετε μία βόλτα... 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Επέλαση χωρίς τέλος των Ρώσων που κατέλαβαν το Αρτιομόβσκ και εισήλθαν σε Μποχντανίβκα-Στην όχθη του Δνείπερου έχουμε το δράμα εκατοντάδων Ουκρανών (Βίντεο)

Αμερικανός ειδικός: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο-Όλα δείχνουν ήττα κατά κράτος του Κιέβου...