Κοινωνία

Μύκονος: Ανενόχλητες δρουν οι συμμορίες - Σοκαριστικό βίντεο

Ένα σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό επιχειρηματία στη Μύκονο από μπράβους της νύχτας έρχεται στη δημοσιότητα. Πέντε άτομα εισβάλλουν στα γραφεία και ξυλοκοπούν τον επιχειρηματία με σιδερόβεργες, ενώ τον απειλούν και με πιστόλι.

Άγριος ξυλοδαρμός επιχειρηματία στη Μύκονο

Φορώντας κουκούλες, γάντια, κρατώντας σιδερόβεργες και ένα πιστόλι, πέντε άτομα εισβάλλουν στα γραφεία επιχείρησης στη Μύκονο. Χωρίς δισταγμό επιτίθενται στον ανυποψίαστο επιχειρηματία που παλεύει για τη ζωή του. Ένας από τους πέντε κακοποιούς κάνει το λάθος να αφήσει το όπλο πάνω σε ένα γραφείο, με το θύμα να το παίρνει και να τους απειλεί.

Τρομοκρατημένοι οι μπράβοι της νύχτας φεύγουν τρέχοντας από τα γραφεία, χτυπώντας όμως ξανά τον επιχειρηματία. Ήταν μια ακόμη αιματηρή επίθεση μπράβων στη Μύκονο, με τη δράση της μαφίας στο νησί των ανέμων να σπέρνει τον τρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χρονικό του ξυλοδαρμού επιχειρηματία στη Μύκονο

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2022, όταν οι πέντε δράστες εισέβαλαν στα γραφεία του εργολάβου. Τότε, είχαν καταφέρει να άρπαξαν 30.000 ευρώ.

Δύο από τους δράστες συνελήφθησαν έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας, με τις συμμορίες όμως στη Μύκονο να φαίνεται πως δρουν ανενόχλητες. Ένας από τους συλληφθέντες είχε εμπλακεί και σε έναν ακόμη ξυλοδαρμό εργολάβου στη Μύκονο, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Τότε, του είχε επιτεθεί ξανά με σιδερόβεργα προκαλώντας στον επιχειρηματία κατάγματα σε χέρια και πόδια. Για αυτήν την επίθεση, σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος