Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βρέθηκε γιγαντιαία χασισοφυτεία στα σύνορα με την Αλβανία

Άκαρπη απέβη η ενέδρα που στήθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε μια ορεινή και δύσβατη παραμεθόρια περιοχή της Θεσπρωτίας, για να πιάσουν στα πράσα τους άγνωστους που καλλιεργούσαν μια τεράστια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Η φυτεία, η οποία αποδείχθηκε ότι είχε εγκαταλειφθεί για άγνωστους λόγους, εκτεινόταν σε μια έκταση περίπου πέντε στρεμμάτων, ανάμεσα στις κοινότητες Κερασοχώρι και Παλαμπά του δήμου Φιλιατών δίπλα στα ελληνοαλβανικά σύνορα και αποτελείτο από δυο επίπεδα. Στο ένα, οι άγνωστοι δράστες καλλιεργούσαν μέσα σε γλάστρες 1.600 δενδρύλλια κάνναβης έτοιμα για μεταφύτευση και στο άλλο 285 δενδρύλλια που ήταν φυτεμένα στο έδαφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αστυνομικοί που δέχθηκαν πληροφορίες για τη μεγάλη φυτεία, ακροβολίστηκαν αθέατοι καραδοκώντας να εμφανιστούν οι καλλιεργητές. Όμως, κανείς δεν έδωσε σημεία ζωής κι έτσι τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν το πρωί της Παρασκευής. Η Δίωξη Ναρκωτικών διενεργεί προανάκριση για να ανακαλύψει τα στοιχεία ταυτότητας των εμπλεκόμενων στην παράνομη καλλιέργεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...