Κοινωνία

Αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθησαν 30 αλλοδαποί

Πολυήμερη επιχειρησιακή δράση (CRIMINAL DEPORTATION), για τον εντοπισμό, σύλληψη και διοικητική απέλαση ατόμων ενταγμένων σε εγκληματικές ομάδες (συμμορίες διάπραξης εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας, διακίνηση ναρκωτικών κλπ) σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τις 5-6-2023 έως τις 29-6-2023 στο κέντρο της Αθήνας , στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, Καλλιθέας, Ακρόπολης, Κυψέλης, Ομόνοιας, και Πατησίων.

Συνελήφθησαν 30- αλλοδαποί που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και σε βάρος τους εφαρμόστηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας οι εμπλεκόμενοι «εντοπίστηκαν έπειτα από ανάλυση της εγκληματικότητας σε επιμέρους περιοχές του κέντρου των Αθηνών, όπου είχε παρατηρηθεί τέλεση επαναλαμβανόμενων αξιόποινων πράξεων από σεσημασμένα άτομα που ανήκουν σε πυρήνες εγκληματογόνων ομάδων».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Γιατί έφυγαν 50.000 Ρώσοι από την Τουρκία σε λίγους μήνες; Ο Ερντογάν ξαφνικά μειώνει την αγορά του πάμφθηνου ρωσικού φυσικού αερίου

Υπάρχει εκτίμηση για προσκόλληση στις ΗΠΑ παρά την πρόσφατη άρνηση Μπάιντεν-Όλα αυτά σημαίνουν κίνδυνο στο Αιγαίο για...