Κοινωνία

Ρέθυμνο: Ανήλικη μέθυσε στο σπίτι 39χρονου και ο αδελφός της τον απήγαγε και τον «έσπασε» στο ξύλο

Απροσδόκητη τροπή πήρε η μεταφορά μιας ανήλικης κοπέλας στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με συμπτώματα οξείας μέθης, καθώς ο αδελφός της μαζί με τρεις φίλους του δεν δίστασαν να... απαγάγουν έναν 39χρονο στο σπίτι του οποίου έπινε βότκα και να τον ξυλοκοπήσουν χωρίς έλεος!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν η 17χρονη διακομίστηκε μεθυσμένη στο νοσοκομείο και οι γιατροί ειδοποίησαν τους δικούς της. Όταν ο 23χρονος αδελφός της έμαθε ότι είχε μεθύσει στο σπίτι του 39χρονου, πήρε τρεις φίλους του ηλικίας 32, 31 και 20 χρόνων και πήγαν να του ζητήσουν εξηγήσεις, όχι μόνο για το μεθύσι της ανήλικης, αλλά και γιατί βρισκόταν εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Μόλις έφτασαν, άρπαξαν με τη βία τον 39χρονο και τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους, όπου άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με γροθιές και με μία κατσούνα, με αποτέλεσμα να καταφύγει αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, όπου συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, χορήγηση αλκοόλ σε ανήλικο και πρόκληση σωματικής βλάβης. Ωστόσο, υπέβαλε και αυτός μήνυση για απειλή με όπλο, ξυλοδαρμό και πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος των τεσσάρων νεαρών.

Ο 23χρονος αδελφός της ανήλικης και οι τρεις φίλοι του συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν η κατσούνα και ένας σουγιάς, όμως δεν βρέθηκε όπλο με το οποίο ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι τον απείλησε ένας από αυτούς. Και οι πέντε οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, που τους άσκησε τις αντίστοιχες διώξεις και τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ