Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο 30 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Σε αυτόφωρη σύλληψη 30 ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων και εντατικών ελέγχων που διενεργούν.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, από τις απογευματινές ώρες της 13ης Ιουνίου έως σήμερα το πρωί, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές του νομού, συνολικά 30 άτομα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 16

Εκσυγχρονίζουμε τα υποβρύχια Type-214 και αναζητούμε τέσσερα υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων Κρουζ κατά χερσαίων στόχων

Η ουσία όμως αυτής της νέας επικείμενης αγοράς αφορά σχέδια του ΓΕΝ ,για επιθετικές ελληνικές επιχειρήσεις σε με...