Κοινωνία

Αμπελόκηποι: "Σάτυρος" ιερέας παρενόχλησε 37χρονη γυναίκα

Το περιστατικό συνέβη σε πλατεία δίπλα στην εκκλησία στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

 

Μία γυναίκα 37 ετών κατήγγειλε 53χρονο ιερέα για παρενόληση στους Αμπελόκηπους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ του ekklisiaonline, το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης σε πλατεία κοντά σε Ιερό Ναό στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Ειδικότερα, περίπου στις 22:30 το βράδυ η γυναίκα και μητέρα 3 παιδιών περπατούσε επιστρέφοντας στο σπίτι της από την εργασία της, όταν 53χρονος ιερέας την προσέγγισε ξαφνικά και άρχισε να της μιλάει χυδαία κινούμενος απειλητικά εναντίον της εκστομίζοντας σεξιστικά σχόλια. Η 37χρονη μητέρα προσπαθώντας να τον απωθήσει άρχισε να φωνάζει ώσπου ένα ζευγάρι ενεπλάκη στο περιστατικό και ο ιερέας τράπηκε σε φυγή.

Μετά το σοκ, η 37χρονη μητέρα αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό της άσεμνης επίθεσης προσφεύγοντας αρχικά στην Εκκλησία της Ελλάδος από όπου όμως της διαμήνυσαν ότι αυτός ο ιερέας (πρόκειται για Επίσκοπο) , δεν ανήκει στις τάξεις της αλλά είναι Επίσκοπος του Παλαιού Ημερολογίου. Ερωτηθείσα για το αν γνώριζε το συγκεκριμένο πρόσωπο, η γυναίκα σημείωσε πως είναι γνωστός στην περιοχή που διαμένει, χωρίς ωστόσο να είχαν ουδέποτε προσωπική επαφή.

Προκαταρκτική έρευνα για το συμβάν αναμένεται να ξεκινήσουν οι αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ