Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σαντορίνη: 25χρονη έβαζε το παιδί της να ζητιανεύει

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της.

Κίνδυνο να παρασυρθεί από τα οχήματα ή και από το πλήθος των επισκεπτών αντιμετώπιζε το ανήλικο παιδί μιας 25χρονης αλλοδαπής, η οποία το υποχρέωνε να ζητιανεύει σε μια πολυσύχναστη οδό στη Σαντορίνη, όπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας.

Η δράστιδα συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, όταν εξακριβώθηκε ότι εκμεταλλευόταν το παιδί της στοχεύοντας στη συμπόνια των τουριστών, ώστε να του προσφέρουν ελεημοσύνη. Μάλιστα, κατά την προσαγωγή της δήλωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας. Κατασχέθηκαν το χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή της 25χρονης και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και ψευδή κατάθεση με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Εξωθούσε σε επαιτεία τα τρία παιδιά της

Και στον Πύργο, συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας μια Ελληνίδα, έπειτα από καταγγελία ότι για οικονομικό όφελος διακινδύνευε τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα των τριών ανήλικων παιδιών της ηλικίας 13, 9 και 8 χρόνων, τα οποία εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να κινούνται ανάμεσα στα διερχόμενα αυτοκίνητα και να επαιτούν. Η "στοργική" μητέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου που της άσκησε δίωξη για επαιτεία και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ