Κοινωνία

Κιλκίς: Αφαίρεσε καλώδια 100 μέτρων από έργα

Στο Κιλκίς η αστυνομία έπιασε επ αυτοφώρω έναν 23χρονο που έκλεφε καλώδια χαλκού από εργοτάξιο.

Στην κατοχή του νεαρού δράστη βρέθηκαν τα μήκους περίπου 100 μέτρων καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος συνολικού, τα οποία είχε ξηλώσει λίγο νωρίτερα από το σημείο των εργασιών, με σκοπό να τα λιώσει για να αφαιρέσει τον χαλκό που περιείχαν και να τον πουλήσει σε μάντρα ανακύκλωσης της περιοχής.

Τα κλεμμένα καλώδια αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους, ενώ ο 23χρονος δράστης προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Παιονίας που διενεργεί προανάκριση για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές. Παράλληλα, σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένη κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραπέ,φθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Έκλεψε γυαλιά γιατί δεν έβλεπε!

Δεν... έβλεπε καλά ένας αλλοδαπός, αλλά μπόρεσε να διαρρήξει ένα κατάστημα στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο και να κλέψει γυαλιά οράσεως αξίας 250 ευρώ, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου! Ο δράστης συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τα κλεμμένα γυαλιά βρέθηκαν στην κατοχή του και επιστράφηκαν στην κάτοχό τους. Ο αλλοδαπός προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ