Κοινωνία

Πακιστανός είχε στην κατοχή του 106 διαβατήρια ομοεθνών του στα Ιωάννινα

Κινητοποίηση έχει προκαλέσει ένας Πακιστανός στην αστυνομία και την εφορία που είχε στην κατοχή του 106 διαβατήρια από ομοεθνείς του.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έκαναν έρευνες στις ιδιοκτησίες του και ανακάλυψαν τα ξένα ταξιδιωτικά έγγραφα, ύστερα από καταγγελία που δέχθηκαν την Παρασκευή. Τα διαβατήρια κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν στους κατόχους τους, ωστόσο ο Πακιστανός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το νόμο, απαγορεύεται η κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου άλλου προσώπου. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί για ποιον λόγο κρατούσε τα διαβατήρια των συμπατριωτών του. Παράλληλα, στον επαγγελματικό χώρο του Πακιστανού βρέθηκαν και υπάλληλοι της τοπικής Δ.Ο.Υ., στο πλαίσιο έρευνας που διενεργούν για τυχόν φορολογικές παραβάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...